Rantapyörä etsii uusia pelaajia

Laji on pyöräily ja joukkueen kotipaikka on Etelä-Kymenlaakso. Joukkueeseen kuuluu 85 jäsentä ja kalenterissa on 2 tulevaa treeniä tai peliä.

Pyöräilyseuraan kuulumisen yleisimpiä perusteluja ovat:
1) yhteislenkit: mukavia ajokavereita ja juttuseuraa
2) kuntoilu- ja liikuntamotivaatio parempi seuran ohjatuilla lenkeillä ja retkillä
3) harjoitus-, kuntotapahtuma ja kilpailuelämykset
4) mielenvirkistys; uudet kokemukset ja monipuoliset harjoitus- ja ulkoilureitit
5) pyöräretkiä seurakavereiden kanssa niin koti- kuin ulkomaillakin
6) kuljetusapua koti- ja ulkomaisiin retki- ja kuntotapahtumiin
7) teknistä tietoa pyöräilystä, yhteislenkeiltä ja koulutusta mm. pyöränhuoltoon
8) pyöräilyseuran kautta on mahdollista vaikuttaa paikkakunnan pyöräilyoloihin
9) jäsenalennus -10% Salomaan pyöräliikkeestä
10) ...ja tietenkin hyvä peesi vastatuulen sattuessa seurakavereiden selän takana!

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 7 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Rantapyörä: kokoonpano