Rantapyörä etsii uusia pelaajia

Laji on pyöräily ja joukkueen kotipaikka on Etelä-Kymenlaakso. Joukkueeseen kuuluu 85 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Pyöräilyseuraan kuulumisen yleisimpiä perusteluja ovat:
1) yhteislenkit: mukavia ajokavereita ja juttuseuraa
2) kuntoilu- ja liikuntamotivaatio parempi seuran ohjatuilla lenkeillä ja retkillä
3) harjoitus-, kuntotapahtuma ja kilpailuelämykset
4) mielenvirkistys; uudet kokemukset ja monipuoliset harjoitus- ja ulkoilureitit
5) pyöräretkiä seurakavereiden kanssa niin koti- kuin ulkomaillakin
6) kuljetusapua koti- ja ulkomaisiin retki- ja kuntotapahtumiin
7) teknistä tietoa pyöräilystä, yhteislenkeiltä ja koulutusta mm. pyöränhuoltoon
8) pyöräilyseuran kautta on mahdollista vaikuttaa paikkakunnan pyöräilyoloihin
9) jäsenalennus -10% Salomaan pyöräliikkeestä
10) ...ja tietenkin hyvä peesi vastatuulen sattuessa seurakavereiden selän takana!

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 21 päivää sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Rantapyörä: kokoonpano